Pages

Thursday, December 18, 2014

makan-makan bersama pelajar

Posted by Faridatul at 11:58 PM 0 comments
Gambar tersimpan 1001 cerita... kelas terakhir bersama pelajar fep.. kali ni ada rezeki mengajar di fep kursus Aplikasi Komputer. Semoga semua sukses dunia dan akhirat. makan2 hanya 30 minit jek.. lepas tu mereka present persembahan yang menggunakan powtoon atau 
(lupa plak satu lg apa) hahaha...



sesi makan2







terpaksa bawak dua budak comey ni sbb abi diorg pun ada kelas juga.. huhu


Tuesday, December 9, 2014

KURSUS GGGW8491 Pemantapan Audit Dalam

Posted by Faridatul at 9:42 PM 0 comments
Kursus Blok 4 yang pertama kali tahun 2014 yang aku ambil.. Tahun ni rasanya tak byk kurrsus aku hadiri. Sebabnya adalah aku start cuti bersalin bulan 1.. Masuk kerja bulan awal 5 setelah 3 bulan dan sambung seminggu cuti bersalin. Lepas tu tiada pula kursus ditawarkan.. Bila dh masuk kerja semula dh busy benda lain.. so  itu la sebab2 aku tak mengikuti kursus EdD ni...

Kali ni kursus diajar oleh Prod Dr. Abdul Razak Hamdan. Pensyarah dari Fakulti aku sendiri.. huhuhu.. Kursus 2 hari dari 8 dan 9 Dec 2014 di Danau UKM... Hopedully kursus ni aku lulus... masih byk lagi nk habiskan kursus2 lain.. huhuhu...

Bergambar bersama peserta kursus dan penceramah :-)


Sunday, November 30, 2014

MAHA 2014

Posted by Faridatul at 10:59 PM 0 comments
Plan nk ke sini juga tp bak kata suami ku " kita ke tempat binatang aje.. tak larat nk bawa dua hero ni round semua".. huhuhu

setibanya kami disini.. tgk map dulu

seb baik ada mak nak ikut sama

map nk round2 MAHA 2014

Jom kita gerak...


"wafiy nk tgk kembu"... huhuh

"burung ni besar ummi"... huhu

wafiy takut .. masuk free tp beli mknn nk bg mkn kambing2 ni rm1 jek


aku pun takut.. opss.. silap tu.. geli.. bila mulut dia kena tgn aduhai.. seram pun ada.. hahaha

comel tak lembu hijau ni... hehe

waiz dan rabiit :-)

lembu beso

rusa pun ada

ni apa tah namanya tp bukat rabbit ye... 

ke tempat kenderaan pula setelah habis round binatang.. 

sonoknya wafiy.. curi2 naik nk amik gmbo




nak balik tu jumpa plak gelanggang kuda dan lembu berhias ni.. 

sian lembu2 ni

kuda tgh mkn .. lapo agaknya.. huhu

sian budak baju merah ni... hahaha



adik dh muka masam... hahahah

mencukanya mudak comey ni... aduhai anak


opah termenung apa tu.... 


setelah hujan renyai nk turun kami segera beredar... walaupun tak lama di MAHA ni tp ya allah lenguhnya kaki.... penat seh.... huhu.. 

Sunday, November 23, 2014

Jengjalan ke Cameron Highland bersama nenek - Day2

Posted by Faridatul at 10:32 PM 0 comments



















Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea