Pages

Sunday, September 5, 2004


:: 5 September 2004, Ahad ::

Posted by Faridatul at 10:00 PM 0 comments
haa..sebenarnya weblog ni baru la di cipta ari ni. Sebenarnya, ari ni kononnya nak wat keje sekolah. Banyak yang hendak di buat. Esok nak bagi penyelia tengok. Tapi ari ni out of the plan la...

Ari ni aku mencipta web log dan macam2 lagi. Konon nak release tension g pkns. g makan2 tapi tak sangka dr kul 2 smpai kul 5 duk situ. Ponpuan kalu dh kat tmpat shoping tu mula lah dok membeli. Tapi nasib baik tak de duit. So, terbatas gak la aku nak membina walaupun terkilan ade barang comel2 yang murah.


:: 4 September 2004, Sabtu ::

Posted by Faridatul at 9:51 PM 0 comments
Hari ni aku betul2 jungle traking..ops..silap road traking. dari pagi smpai ke mlm aku on the road bersama teman semoto ku. dari bangi aku membonceng hingga ke kuala selangor. Saje je konon nak g ziarah. Tapi sebenarnya nak g amik kopok leko yang aku tempah kat depa sebab diorg g terengganu.

Semenjak aku berkenalan ngan kak ha, roomate aku dulu masa first year di kolej ungku omar, ukm, aku betul2 gilakan kopok leko. Patut la diorang tak suka makan kopok leko kl ni. Ikan nya tak rasa.

Adik ipar aku ni umah nye betul2 bawah Bukit Melawati. So...kami saje2 amik kesempatan ni naik trem ke Bukit tu. Kalu dewasa kena bayar rm2.

Petangnya mak aku tpon tanya bila nak balik. Maklum la anak dara lagi. hehehe...takut apa2 berlaku sush plak. Adik ipar aku larang tapi konon aku esoknya dh plan nk wat apa so kena balik gak. On the way nak balik tu...aduhhshhhh...sakit nye kaki.

Masa tang trafik light kat ijok lagi aku mohon warna merah. Suh berhenti jap. Bagi aku tegangkan kaki. Sakit nye. Ari ni betul2 buat aku sakit kaki.

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea