Pages

Thursday, June 11, 2015

kolam renang ukm sudah dibuka semula

Posted by Faridatul at 10:21 PM 0 comments
Sudah lama aku menanti bile la kolam renang ukm hendak dibuka semula.. 2 tahun lebih tergendala disebabkan bocor agaknya... semenjak aku mengandungkan waiz sehingga la waiz sekarang telah berusia setahun 4 bulan....

teringat kembali zaman wafiy dulu.. masuk sahaja wafiy 4 bulan suamikua dh mula menenggelamkan dia kat swimming pool ukm ni tetapi tidak waiz.. sian dia.. bila dh usia 10 bulan aku mula mencari swimming pool di sekitar bangi dan putrajaya.. alhamdulillah rupanya di putrajaya hampir di setiap persint ada kolam renang.. memang kesana la kalua tak ke rumah dayah... hehehe

tak sangka sekali waiz masuk ke kolam renang budak ni... yang airnya agak dalam juga untuk budak berusia waiz, tetapi dia boleh survive dlm tu... dia boleh berdiri dlm tu mengkut pergeraan air...bak kata suamiku " waiz ni mudah nak ajar berenang berbanding wafiy".. wafiy ni jenis gayat banyak.. hehehe

so.. semenjak aku post gambra wafiy dan waiz main2 koalm renang barulah ramai yang tahu kemunculan semula kolam renang ukm... apa lagi  ramai la yang ajak swimming.. baru sekali aku belajar berenang semua dengan mar disebabkan hampir 6 tahun juga aku tak berenang... sekali masuk dlm kolam renang sendawa kuar berapa kali.. perghh.. keluar segala angin dlm badan.. hehehe.. tp nk sambung pengajaran seterusnya lepas raya la plak.. bulan posa x elok masuk kolam.. ang masuk air dlm hidung dan telinga dh batal posa.. huhuhu

suke betul wafiy menempel katb tangga kolam.. huhu

gaya baru adik bile nak amik gmbr selain peace yang x menjadi tu.. huhuh


wafiy dah mula pandai menyelam sket2

adik sikit pun tak menunjukkan muka takut duk dalam kolam ni



Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea