Pages

Friday, February 28, 2014

Kehadiran Ahmed Waiz

Posted by Faridatul at 11:31 PM 1 comments
Tanggal 26hb Jam 5.42pagi lahirla seorang lagi hero, adik kepada wafiy. Kelahirannya seperti wafiy juga emergency ceazer.. Tak de rezeki ku untuk bersalin normal seperti orang lain walaupun pelbagai usaha telah dilakukan.. Minum minyak kepala dara, minum air dr darul syifa', makan segala makanan yang mudahkan bersalin normal tapi kalau dh mmg dah ditakdirkan aku bersalin secara pembedahan.. tetap kena bedah juga...

ok lah.. untuk cerita mengenai kelahiran nnt di post yang lain... ni pun curi masa untuk tulis kat blog ni.. dh nk habis pantang dh pun.. ini baru dapat buka blog.. itu pun dengan pertolongan suamiku memegang waiz.. tp kejap jek.. si kecil dh nagis.. so cerita selebihnya tungguu ada masa lapang... byeee

Ini la si tembam waiz yang lahir dengan berat 3.75 kilo.. geram tgk pipi dia... nk gigit jek.. haha

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea