Pages

Sunday, September 5, 2004


:: 5 September 2004, Ahad ::

Posted by Faridatul at 10:00 PM
haa..sebenarnya weblog ni baru la di cipta ari ni. Sebenarnya, ari ni kononnya nak wat keje sekolah. Banyak yang hendak di buat. Esok nak bagi penyelia tengok. Tapi ari ni out of the plan la...

Ari ni aku mencipta web log dan macam2 lagi. Konon nak release tension g pkns. g makan2 tapi tak sangka dr kul 2 smpai kul 5 duk situ. Ponpuan kalu dh kat tmpat shoping tu mula lah dok membeli. Tapi nasib baik tak de duit. So, terbatas gak la aku nak membina walaupun terkilan ade barang comel2 yang murah.

0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea