Pages

Friday, June 8, 2007


hehe..camping di bagan lalang lagi

Posted by Faridatul at 6:44 PM
Hehehe..camping di bagan lalang lagi. Kononnya nak g mkn ikan bakar jek sempena dh lama tak g sana..tetiba ade plak yang terdgr yang kiteorng nk g sana..ade plak nak join..ingatkan nak join g mkn jek..rupe2nya request nk buat camping...

Sebabnya adik mije ngan anak sedara dia ade sini, kononnya b4 mije balik tganu dia nak join kali terakhir (buat masa ni) ngan kiteorng. adik dilah plak tetiba dtg gak samalah ngan adik aku gak..kononnya nak minta aku ajar dia..dia nak dtg bangi.. so ramai la ahli baru.

Aku ajak gak member yang biasa g camping ngan aku tp berapa kerat jek nk ikut. K na pun pd mulanya tak nak ikut tp pg jumaat tu baru decide nk ikut. Nasib baik lauk2 BBQ tak beli lagi. sabo jelah.

Tp kecoh gak la sebab kalu k na ikut mana nak cari tent. Smpai tghari aku cari tent smpai habis ikhtiar dh.. tido jek dlm kete. Nasib baik kwn k na ade tent.. so ade 3 khemah la kali ni. best..best...best...

0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea