Pages

Thursday, August 13, 2009

Plan ke Medan tahun hadapan..

Posted by Faridatul at 9:46 PM

Lama dah plan nak ke Medan..

Akhirnya, aku, pijah, dilah dan suri telah plan sama2 nk ke Medan bulan 3 tahun hadapan. Mije pun ingin turut serta..

"Kalu dh book tiket ni, saya kena buat pasport", ujar suri.

Aku plak, kena renew pasport.. Bulan 1 tahun depan dah expire.. Rupanya dah 5 tahun usia pasport ku itu. Tak sangka dr 2005. Dah banyak tempat aku lawat.

Tapi paling bestnya dan kekal di ingatan ialah trip pertama yang aku pergi iaitu di Chiang Mai.. sejuk, nyaman dan menarik permandangan di sana. Tak sangka aku dpt juga melawat sungai Mekong pada trip tersebut.

Selain daripada permandangan, teringat sorang adik angkat kat sana. Lex namanya.. Dah lama tak jumpa dia ekkk... apa citer dia .. heheheh

3 comments:

Noor Hafizah said...

di kala pegi ke medan, ade sorang tu perlu dikuarantin drpd aktiviti2 org single... hahahaha

Faridatul said...

huhuhu....

cik fiza said...

bagila dia chance jln2 dgn org single..hehe sori k.fari..tersibuk plak..:D

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea