Pages

Thursday, October 21, 2010

Hadiah dari sahabat

Posted by Faridatul at 2:27 PM
Sepanjang bulan 9 dan 10 ni, pelbagai hadiah aku dapat dari kawan2 tersayang.. nak kata besday lambat lagi... nak kata naik pangkat jauh panggang dari api... tapi pepe pun thanks a lot pada kawan2 yang memberi...

Ni adalah antara dua hadiah yang dapat di snap gambarnya.. Hadiah ni dari k zura... Sekarang k zura berada di UK bersama suami dan keluarga tercinta. Pak lah nama manja suami k zura sambung PHD disana. Seminggu lepas raya k zura balik ke malaysia sekejap atas urusan pengajiannya... Ada 2 keychain, sekotak minyak wangi, dan yang paling best sekotak coklat yang pelbagai perisa... nyum2...



Ni plak souvenir yang diberi oleh wosto dari hong kong.. heheheh.. sajek pau dia dari sana. sekarang tiap2 bulan dia ulang alik ke hong kong untuk menemui isteri tercinta... Isterinya sekarang sedang melanjutkan pelajaran kat hong kong dalam bidang pergigian kalu tak silap... ada dua keychain dia bg.. so pilih antara aku dan ogy..

Ni keychain yang aku pilih.. pelik dan unik sket dari satu lagi..



Ni plak keychain yang ogy pilih (dalam keadaan terpaksa)... haahahaha... sajek nk tunjuk tag price tu.. kalu kat malaysia takde la mahal sangat tp kat tag tu tunjuk HK$59. Kalu convert dlm duit kita dlm RM30++ jugak la.. huhuhuh...

Tapi paling best sekali hadiah dari suami tercinta... heheh.. thanks abang..... :-)

3 comments:

xara said...

wah.. lenkali akak pau la lebih2 sikit. ingat2 orang kat sini juga :P

sis_aflah said...

betul2 suri..
pau utk diri sendiri je kan..lps tu letak kt blog..
tak baik betul membuat hati org lain sedih..:p

Faridatul said...

buat suri dan dilah... maaf la. akak pun tak de la ingat dia nk belikan key chain tu... dia pun baru jek g hong kong smlm sampai ahad ni dia balik..

so kalu nk pau..emel jek kat dia.. heheheh

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea