Pages

Tuesday, October 13, 2009

AGM KiT dan sambutan hari raya FTSM

Posted by Faridatul at 6:50 PM
Rupanya dah 2 tahun aku menjadi ajk KiT.. banyak juga program telah dibuat tetapi kelakarnya income takde tapi perbelanjaan telah menggunakan duit yang telah sedia ada dlm akaun KiT terdahulu... Kiranya duit dalam akaun KiT tu habis pakai la oleh kiteorng... huhuhu.. Mana taknya.. duit yuran sesi tak minta langsung pun...


Tahun ni Pengerusi KiT yang adalah Dr. Reza bagi mengantikan P.M Dr Sharnuddin. Ajk kali ni semuanya berkaliber.. bukan calang2 orangnya.. so moga2 KiT akan membuat perubahan aktiviti yang lebih mantap daripada kiteorng.. huhuhu..dan cari duit lebih..

AGM KiT di buat di Dewan Kuliah yang telah dihadiri oleh separuh ahli fakulti.. selapas AGM, program diteruskan dengan jamuan Aidilfitri di cafe fakulti plak yang turut dihadiri oleh pelajar-pelajar FTSM. Kedudukan cafe ngan dewan kuliah adalah sebelah menyebelah jek.. so kuar dr dewan terus makan..



Aku diminta untuk membantu order satay. Aku order satay ngan abang din iaitu salah seorang staff di IKRAB. Aku rasa lagi sedap dari satay kajang coz dagingnya tak liat... Cik Jane pun ngaku daging dia lembut. dan satay ayam dia tak de sangat lemak.. ni la yang best. Tapi kalu nak order ngan dia kena paling minimum 1000 cucuk. Kononnya dilah nk tempah ngan abang din tapi tak mampu la nk order smpai 1k cucuk... huhuhu...

1 comments:

ketua geng..from UK...hehe said...

bestnyer raya kat FTSM..cam meriah...huhuu

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea