Pages

Thursday, December 23, 2010

Makan2 di wongo solo

Posted by Faridatul at 11:49 PM
Kepenatan membantu pihak pengurusan ftsm petang td menyiapkan format subjek fakulti agak memberi tekanan pada bahu dan juga mental..wakaka.. penat la jugak.. so aku dh plan ngan suami nk mkn kat luar...

beberapa hari yang lepas, dilah ngan pijah bukan main promote lagi aku mkn ayam penyet kat wongo solo.. tp hari tu aku tak dpt nk join.. so kali ni ku ajak suami makan kat sana.. Lepas solat maghrib kami ke sana.. ramai juga orang. restoren ni bersebelahan ngan steamboat antarabangsa. Restoren steamboat antarabangsa ni pun baru lagi buka. cam menarik gak mkanannya.. lain kali nk g sini plak la... heheheh

Ini makanan yang aku tempah.. set nasi ayam penyet..

Ini pula makanan yang suami aku tempah.. set nasi ayam bakar..

Selain daripada makanan td, ada side order yang kami pilih iaitu sup ekor dan sambal udang petai.. marvelous... huhuhu
Perut yang sudah kekenyangan... akhirnya ayamku dihabiskan oleh suami.. sbb lauk yang masih banyak, satu lagi nasi putih diorder untuk suami tercinta.. kenyang sungguh kami..

4 comments:

sis_aflah said...

wong solo laaa... apakah wongo plak..isk3

Faridatul said...

hehehhehe...silap ekk.. wokeh... huhuhu

MamaNasih said...

haha..Wong Solo laa...
Saya tunggu tarikh besday saya utk ajak K Fari g situ...
Pastu suruh suami K Fari belanja... ok kan?

Faridatul said...

huhuhhu.... boley gtu ka.. pe kata suami akak belanja nadia then suami nadia belanja akak.... huhuhu

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea