Pages

Friday, January 7, 2011

Makan2 @ Restoren Saba'

Posted by Faridatul at 1:14 PM
Semalam pertama kali aku makan nasi arab kat cyberjaya. Ada kenalan belanja.. pada mulanya rohizah dh lama plan nk belanja kami kat sini tapi tertunda2..Last2 g ngan ogy sekeluarga, dan wosto bersama 2 pelajar kejut yang tgh buat praktikal kt tmpat companynya...

Lain dari yang lain aku rasa kt tmpat ni adalah nasinya.. lauk dia aku rasa sedap lagi kat nasi arab di area bangi tp nasinya sendiri disini marvelous..nyum2x... mkn gtu saja pun dh sedap.. smlm aku order nasi arab kabshah. hege dlm rm13 hengget rasanya.. Pernah aku mkn ngan adik2 aku kat Labib di taman melati.. mahal dan kurang sedap. Hegenya dh la lagi mahal dr bangi, sedap pun kurang.. adik aku selalu kata sedap2.. aku pun kata kat diorng kalu betul nk mkn aku bawak mkn kat bangi jek.. wakakaka...

Anyway... thanks to wosto sebab belanja kiteorng smlm..nyum2.... Lepas ni iza plak nk belanja kt sini.. time iza nk belanja nnt plan nk mkn bende lain la plak.. huhuhuh...

Bergambar di depan restoren saba cyberjaya

Nasi yang ku order..ini tuk mkn sorang..itu pun tak habis..cam biasa suami ku jugak yang tolong habiskan.. hehehe

Side order....nyum2

Air yang suamiku minum.. pelik botolnya..

Alhamdulillah...Habis jugak makanan...

Kalu nk tgk gambar lagi klik di my fotopages... http://jhuu8280.fotopages.com

4 comments:

MamaNasih said...

Uish, Hencik Wusto belanja ek?
Moga makin bertambah rejeki dia... Nak suh sapa belanje kitorang ni? ada cdngn?

Faridatul said...

hehehehehe... jgn jelesss... bertambah sedap mknan sbb mkn free kan.... apa kata akak cadang kan nadia yang belanja akak.. heheheh

Ibu Aimy said...

fari barbican tu beshhh.. hehe aku selau beli kat tesco

Faridatul said...

aku tak minum.. sbb air gas... sempat rasa seteguk jek

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea