Pages

Thursday, November 1, 2012

perjalanan pulang dr Pahang sempena hari raya kurban

Posted by Faridatul at 1:55 PM
ni semua gambar masa raya korban.. raya tahun ni jatuh hari jumaat. so mlm khamis kami sekeluarga balik rumah mak aku di selayang. so smbut raya di selayang. tp petangnya lepas solat asar dlm jam 6.30 kami berangkat ke pahang pula melalui jalan lebuhraya karak..

so cam biasa la.. rutin raya haji kat kl ni kalu ada orang kurban best la sket.. tahun ni hanya 6 ekor lembu sahaja yang dikorbankan.. so kurang meriah. aku dan farihah dlm jam 2 petang ke selayang mall tuk beli barang2.. terpaksa bawa wafiy memandangkan abi wafiy nk rehat untuk memandu ptg nanti dan wafiy plak baru trjaga dr tido.. kalu tak boleh aje tidurkan dia.. huhuhu


ni lagak budak comel wafiy masa makan kat secret recepi di selayang mall.. 


  gambar ini diambil oleh mak su farihah.. muka budak cengging katanya... huhuhu


sempat beli spek mata hitam buat wafiy di maiden.. bukan apa... asyik kalu aku dukung dia mesti  nak kan spek aku untuk dijadikan mainan.. kalu x bagi mesti dia mengamuk.. huhuhu.. dh ada spek baru ni moganya spek aku tak dikacau lagi.. huhuh




ni gambar pejalanan balik dr pahang melalui karak highway.. Ya Allah, jem gilos.. perjalanan dr jam 10 pagi yang sepatutnya jam 1 dh smpai di rumah mak selayang tp terpaksa tergendala smpai jam 3pm.. agaknya kalu balik lewat sket lagi mesti lagi tergendala berjam2...





ini la ruang main, makan, dan tidor wafiy di seat belakang kereta.. ummi hanya ambil ruang untuk duduk aje...



dah busan main bola, main tab la plak.. pasang aplikasi mengaji plak.. hehe



0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea