Pages

Monday, November 26, 2012

Program erat-mesra pelajar bersama kelab kokurikulum PPSK

Posted by Faridatul at 8:56 PM
Alhamdulillah, Program erat-mesra pelajar bersama kelab kokurikulum PPSK (Pusat Pengajian Sains Komputer) telah selamat dijalankan pada 21hb nov 2012 - iaitu rabu minggu lepas. Walaupun penat tetapi berbaloi.. huhhu

Pagi rabu tu kelam kabut juga sebab Dr Dalbir yang sepatutnya jadi MC terpaksa ditolak sebab isterinya keguguran baby 5 bulan. So beliau tidak dapat hadir ke fakulti. Semoga Dr Dalbir dianugerahkan baby seterusnya...

So mengelabah la cari en ibrahim. Sepatutnya en ibm ni aku nak suh jadi juru baca doa tp sbb dia sakit tekak aku dh cari pelajar tahun 1. So nak tak nak terpaksa la cari orang lain dan alhamdulillah rohizah setuju jadi mc.

so perjalan program berjalan lancar. alhamdulillah.. :-)

malas nk ckp pe dah.. so leh la tgk2 gambar kot2 ada gambar sendiri.. huhuhu

antara kelab yang established di ftsm - robot soccer


pelajar tahun 1





ni salah satu lagi kelab yang established di ftsm - imagine cup

kelab ketiga yang established di ftsm - programming chlange club





pengerusi pusat pengajian sains komputer memberi kata aluan - PM Dr Salwani




izwan memberi kata-kata pengalaman menarik  menyertai kelab robot soccer 



kok meng memberi kata-kata pengalaman menarik  menyertai kelab imagine cup

pengerusi dan en ibm.. alhamdulillah en ibm byk membantu sebelum majlis bermula walaupun menolak menjadi juru baca doa dan mc

faez memberi kata-kata pengalaman menarik  menyertai kelab programming challenge club


 pelajar yang byk menyertai pertandingan dlm programming challenge club

azim memberi kata-kata pengalaman menarik  menyertai kelab numoss

ni la mc majlis ini.. berpantun-pantun..lepas ni boleh minta jd mc lagi :-)

0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea