Pages

Saturday, November 17, 2012

Tempat baru mandi wafiy

Posted by Faridatul at 9:43 AM
Tak sangka plak, aku meninggalkan wafiy bersama suamiku, boleh plak suami ku kata wafiy ada gelagat baru masa mandi.. 'Senang aje nak mandikan dia".. huhuhu.. pelik juga aku dgr buat pertama kali..

Bila aku balik hotel dan tgk suamiku tgh mandikan wafiy, MasyaAllah, anak aku dalam baldi.. tp wafiy nampak hepi sangat... tak kesah pun aku pancut air shower pd atas kepala dia... bila diangkat sebab aku  rasa lama sgt dh wafiy berendam, wafiy nagis melalak.. aku pun biarkan aje lagi dlm baldi tu.. agak2 biar lama sket baru angkat.. itu pun umpan susu botol yang di siap ready tuk wafiy nyusu... huhhuhu.. kalu tak mesti nagis lagi nak berendam.. sabau aje la.. :-)

ni la gelagat pertama kali aku tgk dia.. bukan main hepi lagi

bila aku try nak angkat bukan main lagi ngelak.. huhuhu

rendam lama2.. kecut satu badan kang baru tau




splash.. saplash.. spalsh...


Gambar yang lain censored... so x leh nk masukkan dlm ni.. kang malu plak wafiy bile dh besar nnt :-)

0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea