Pages

Tuesday, December 23, 2008

Time Management..

Posted by Faridatul at 10:54 PM
Di suatu tempat..

"I kalu dulu meeting sepatut jam kul 9, kul 8.45 dh stat dh intro2.. sape lambt tinggal jek"..

"ye ke.. I plak terpaksa lmbt hadir coz byk meeting. Nak wat camne. Byk keje"

Aduh.. pedih jek dgr dua orang ni berbual.. Setahu aku, kalu set2 diorng meeting kul 2pm boleh jadi kul 3 pm..huhuh

Bagaimana pun, mari lah kita menghormati masa orang lain. Tetapi kalu dh ada alasan tertentu, nak wat camne kan..

---------------------------------------------------------------------------------------

" Yang ni kena ubah.. warna langit cam neraka jek"

"Yang ni dr pendirian I tak kena.. berdasarkan teori pembacaan nak buat papan tanda jalan kena pakai Title Case"

"Yang ni plak cam lelaki.. orang tu laki ke pompuan"

"Warna ini kena ubah..warna itu kena ubah.. word tu kena tukar kuning, word ni kena tukar biru dan bla..bla..bla..."

"I tak suke kalu I call tak angkat. Tu dh tak bagus. Pesan kat dia I tak suke dia buat camni"

Kalu aku pun di tempat budak designer tu, mmg tak hadir dh meeting.. Panas jek telinga di buatnya.. huhu. Ayat power2 belaka.

~ Berhikmah la dalam tegur menegur.. :-)

1 comments:

xara said...

macam ni ke ayat2 dalam meeting tersebut. Warna macam neraka? Chait!

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea