Pages

Saturday, September 11, 2010

Menutup ramadhan di resident hotel

Posted by Faridatul at 11:37 AM
Pada 28 ogos yang lalu, aku diajak suami untuk berbuka di D' Palma, shah alam. Berbuka di sana adalah untuk meraikan syarikatnya berbuka bersama client2. Bosnya mengajak aku sekali..best.. tp peliknya aku ngan suami sahaja yang dijemput untuk mewakili syarikat.

10 tiket mewakili 1 meja untuk aku dan suami berserta client syarikat suamiku bekerja

Hotel D' Palma mempunyai ciri-ciri hotel muslim. Ada surau yang agak besar dan bersih, tazkirah selepas solat dan kelengkapan surau yang begitu memuaskan.

Harga bagi sekepala rm45 sahaja berbanding makanan yang pelbagai jenis. Makanan yang sedap dan menyelerakan.

rm45 sekepala.. selamat berbuka puasa :-)

sehari sebelum balik kampung, last day berbuka di bangi, aku dan suami mengambil kesempatan untuk berbuka berdua di luar. Destinasi kali ni ke resident hotel, uniten. Harga sekepla rm55++. kiranya harga termasuk cukai adalah rm64. Agak mahal juga akau rasanya jikalau hendak dibandingkan dengan makanan yang dihidangkan. Sedap lagi di hotel D' Palma shah alam dengan makanan yang pelbagai pilihan. Tengah2 makan jumpa plak staf ukm iaitu abang hata sekeluarga.

resident hotel dari pandangan luar.

stail kat sini lain skit. makan dulu nanti ada staf resident hotel akan datang ke meja
keluarkan resit bayaran. :-)


Tahun depan plan nk berbuka ngan geng guru-2 it tuk berbuka di puri pujangga, ukm. Ina kata makanannya sedap dan pelbagai. Sekepala hanya rm30 jek. Tahun ni dh tak sempat.. so mudah2an ada rezeki dan panjang umur, tahun depan punya plan plak. :-)

0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea