Pages

Friday, January 23, 2009

Rakan-rakan seperjuangan..

Posted by Faridatul at 2:45 PM
Guru-Guru IT FTSM

Kami berlima ni lah yang memenuhi FTSM.. Khidmat terus diberikan walaupun ada mcam-macam tohmahan diberikan. Biarlah mereka dengan keluarga mereka asalkan kami terrus bahagia.. hahahaha (tetiba jiwang plak..)

Wajah-Wajah ceria Guru-guru IT

Cikgu Fari, Cikgu Rohizah

Cikgu Azura (bakal dpt Dr. phd.), Cikgu Masura, Cikgu Shahrina

5 comments:

KakChik said...

wah... yg tudung oren tu big boss ke?

Faridatul said...

hehehehe... biggg tapi tak bosss lagi.. tunggu2 la 4-5 tahun lagi.. baru leh jadi bosss.. tp bosssyyy boleh dahhh.. skrg pun bolehh... hehehe

KakChik said...

pandailah awak ya

cPoL said...

Salam ziarah, lama tak tinggal jejak kat sini. eh...ana dah lama tukar address blog la.

http://savetherebels.gofreeserve.com/

Faridatul said...

kakChik --> ala k chik. takan baru kenal fari.. quite bossy gak kan.. hahahaha


cPol ---> wassalam... terima kasih kerana masih ziarah di blog ini.. lama gak blog ni terkubur.. ni baru nak hidup semula...

ok.. alamat baru akan disimpan dlm list blog ini.. terima kasih

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea