Pages

Friday, December 28, 2012

Sambutan Besday Wafiy dan rakan2 di taska Nasyrah

Posted by Faridatul at 9:33 PM
28hb Disember adalah sambutan besday di taska bagi mereka yang lahir bulan 10, 11 dan 12. Termasuk la tarikh lahir wafiy. So aku yang pertama kali menyambut kelahiran besday anak di taska tak tahu nk supply apa.. so jam 6 petang khamisnya aku terpk nak bawak goodies, goreng kopok udang, kopok sayur dan goreng sosej aje... tu jek yang terpk... sbb kang bawak apa2 budak2 tak mkn. Nanti membazir plak.. so aku terus ambil wafiy dulu dan balik singgah ke cs brothers a.k.a kedai jimat.

Shoping punya shoping last2 nak kat 7.30 pm baru perasan nak balik. tu pun wafiy dh merengek2 mengantuk... huhuhu... dh la abi wafiy tak join sama maklum la kelas mlm ni ada. tp seb baik masa aku balik tu abi wafiy tak g kelas lagi kalu tak sape nk angkat semua brg2 dengan wafiy dah merenget2 nk tidur.. heheheh

so selepas wafiy  tidur dan setel semuanya, tunggu abi wafiy balik sbb nk minta print cover goodies wafiy... semuanya last minit... tp hopefully budak2 enjoy... hehehe


goodies tuk kawan2 wafiy yang bercoverkan gmbr wafiy :-)

 close up dr dekat... huhuhuh

bukan main seronok lagi wafiy dan rakan2

 mak aii...smpai 3 kek.. ni tak habs mesti cikgu yang mkn :-)

amboi..seriusnya muka anak ummi ni :-)

bersama teacher salina


 sia wafiy, ummi dh bekalkan baju cantik tp salah ummi tak maklumkan pada teacher suh pakai baju tu :-)

kawan wafiy yang celebrate sama... ni mesti adik beradik ni :-)

 
 wafiy plak nk potong kek... huhhu


jom mkn.. amboi... wafiy pun sama mcm dh beso :-) 

seronok mkn berebut ni :-)


 mkn sumi plak :-)

4 anak comel yang bergaya depan kek :-)

bersama kawan2 dan teacher



0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea