Pages

Thursday, June 27, 2013

Jalan2 cari makan

Posted by Faridatul at 10:44 PM
hari ni merupakan jalan2 cari makan sungguh... jam 12 lebih kami keluar ke restoren bunian untuk lunch yang dibelanja oleh k tena... kelas habis jam 12 so lepas habis kelas terus meluru untuk dapatkan makanan kerna kelaparan... alhamdulillah makanan disponser oleh k tena mkn gulai ketam..nyum2

restoren bunian ni kena wat tempahan kalu nk mkn.. mmg bunian sungguh sbb tersorok... lepas makan2 kami shoping jap di pkns dan balik tu singgah makan raja cendol santan kelapa sawit di tepi jalan area seksyen 3 bandar baru bangi.. samping tu order juga side dish rojak mee dan popia basah.. sume sedap walaupun perut masih kenyang.. huhuhuhu...

memang giler makan la harini... balik ke opis mcm ular sawa aje rasanya... seb baik kelas petg x de.. huhuhuh

inila cendolnya.. kami order cendol pulut mangga.. nyum2

popia basah dan rojak.. laksa pun ada tp dh habis.. nasi lemak rm1 pun ada jugak...

walaupun dh kenyang tetap mamam jugak.. huhuh





0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea