Pages

Monday, July 2, 2012

Lunch di restoren nasi arab

Posted by Faridatul at 11:22 PM
Semalama lunch di Restoren Nasi Arab kat depan rumah aku di sederet perabut seksyen 5. Sian plak kat ateh, tambahan ada rezeki yang datang bergolek2 dikongsi bersama ngan ateh dan suami tercinta. Ateh dan suamiku sama2 order nasi ngan daging kambing. Aku plak order roti naan garlic dan humus with mince meat.. kalu mkn humus aje aku tak leh masuk dlm tekak ku tp kalu dh campur ngan mince meat sedap plak.. huhhu

air mangga dia mmg sedap giler.. cuba la...

air lemon dia pun sedap.. bukan lemon dr botol ni lemon ori.. nyum2.. lepas mkn kambing hilang rasa loya..
  roti naan garlic.. lihat la kemeriahan garlicnya.. mknan feveret semasa pantang dahulu

humus with mince meat.. kalu humus jek aku tak suka tp kalu ni mmg sedappp

ateh yang kelaparan...


ada orang tu malu nk diambil gambar.. hehehe


0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea