Pages

Wednesday, July 4, 2012

Lunch di Supreme Donut & Coffee

Posted by Faridatul at 11:17 PM
4 Julai 2012 - Rabu....

Perut tetiba lapar.. konon nk mkn malam aje tak jadi.. terpaksa la keluar lunchbersama en abang.. tapi tak boleh lama2 sebab jam 2.30pm ada meeting fakulti.

Dah lama tak makan makanan western. Maklum la baru jek gaji masuk so apa lagi, singgah di Supreme Donut & Coffee di seksyen 3. Kalu tak masuk jalan2 cari makan TV3 tak de nye nak g mkn kat situ sbb area situ mcm dh nak mati aje...

So bila masuk tu, best la dengan hawa dingin... siap ada tv besar dan depa masak pun boleh intai2... air minuman sedap tapi sayangnya makanan sedap la jugak tapi tidak la power.. jgn mare ye pada peminat kedai ni.. ni dari pandangan citarasa aku la.. kalu bintang tu dari 5 aku bagi 3 aje.. hehehehhehe

dengan bercerminkan kaca sahaja tembok pemisah antara dapur dan meja makan

cantik kan design airnya....

ni air aku order cappucino latte.. en hubby order coffee mocha... sedapppp...

penuh dlm ni gambar artis2... bos dia kawan ngan atris kot

ni makanan aku order.. chicken grill

yang ni plak en hubby order fish grill...

yang bestnya kat sini takde dikenakan tax atau service charge.. dh masuk dlm hege mknan kot.. hehehe

0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea