Pages

Monday, May 25, 2009

Hari minggu yang memenatkan..

Posted by Faridatul at 8:34 PM
Sabtu
jam 7.30 pagi - aku, cik dilah n cik mije ke tasik cempaka bangi walk tuk aerobik sehingga jam 9.00 pagi.
jam 11-2 ptg- basuh baju, kemas rumah, manjakan pokok2 halaman ku setelah lama dibiarkan, kemaskini pembalut pokok nangka...
jam 3ptg - makan di pkns
3.30-4.30ptg - shoping barang spageti dan barang dapur di maidin alamanda
5.15ptg - amik cik pogie@kjee di komuter ukm dan terus ke klia
1.30 pagi - baru la sampai rumah setelah balik dr jumpa makdilah. Tapi yang kelakarnya, jumpa makdilah beberapa jam je, selebihnya lepak di bilik hotel cik hazwani sebab dia ade seminar di hotel panpacific. Maklum la rumah takde astro. Tgk citer apa tajuknya ntah la tapi berkaitan mutasi kimia ke binatang yang menyebabkan mereka mengganas.

ahad
jam 7 pagi- bersiap masak spageti tapi bahan tak cukup.
jam 8 pagi - turun ke kedai. tapi sayangnya kedai tak buka lagi. tunggu lepak kat tepi kedai hingga jam 9. sementara tu aku n cik dilah main batu semban..
jam 10 pagi - boleh makan spageti dahh.. feveret cik pogie kalu dtg rumah aku.. so spageti ni khas untuknya.. huhuhu
jam 11pagi - baru masak spageti tuk diberikan ke rumah puan salwa.. td tu spageti pedas ni untuk tak pedas plak. Minggu ni puan salwa tak masak so time kiteorng plak buat sistem barter makanan.
jam 11.30 pagi - berpoco2 aku, cik dilah n cik mije.. cik pogie berchating ngan ehem2 sambil mentertawakan kami.. 45 minit jugak la kami berpoco2.. huhuhu
jam 2 ptg - ke kl. hantar cik pogie balik. tak sangka plak area rumah dia sama ngan area rumah cik dijah.
jam 3-8 - reunion bersama kawan2
jam 9mlm - belanja family mkn kat kedai di bandar baru selayang.. aduhai.. bertambah sayang aku kat bangi. Mahal sungguh makanan kat BBS ni.
jam 11 mlm - baru sampai rumah.. kepala berdenyut2 masa drive dr selayang lagi. Nak suh cik dilah drive lesen dia dh mati.. warghhh.. bertahan jelah. alhamdulillah smpai gak rumah...

0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea