Pages

Thursday, May 14, 2009

Tag Award dari Suri

Posted by Faridatul at 9:20 AM
Aku ni tak tahu apa-apa pasal tag. Dulu dah dapat sekali dari k chik tapi buat tak tahu jek. Kali ni plak dapat tag dari Suri. Cik dilah pesan copy tag award tu masuk ke dalam blog.. huhuhu.. yelah2x


Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Award ini diberi oleh Suri.
- Rakan serumah (sekarang)
- Rakan semelancong
- Bekas junior FTSM
- Suka kacau bila aku nk masuk tido... kadang-kadang buat tak endah bila dh bg signal nak masuk tido dengan cerita terbarunya.. huhuhuh
- Suka main game sampai lewat pagi
- Idea tuk buat banner atau multimedia paling best last2 minit.. tapi mula la mengelabah tak tido hari kejadian.. hahaha
- Suka masak bila time tak waras ( aku suka bile dia selalu tak waras... hahaha)
- Masakan keemaran sekrang adalah muffin dan kek coklat.. dulu puding roti... smpai dh muak dibuatnya.. hehehe
- Tgh kena gosip dengan orang pahang kot.. huhuhuh... semoaga selamat ####


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

Paling tak suke nak citer diri sendiri :
1. Sekarang dicabar oleh cik suri dan cik dilah untuk menulis.
2. Hobi terbaru 2-3 hari ni menjahit telekung sembahyang... hahahhaah (ada sebabnya tersendiri)
3. Suka melancong tempat2 yang menarik pemandangannya
4. Memasak adalah terapi untuk menghilangkan tension.
5. Window shoping juga salah satu terapi untuk hilangkan tension kalu dh malas nak masak.
6. Teringin nak memiliki kamera DSLR.
7. Seorang yang ceria.. paling tak suka kalu jumpa muka2 yang masam yang boleh menukarkan moodku.
8. Seorang yang tegas dalam kerja ku.. yeke??? tapi tu la yang sering diperkatakan.. tapi aku rasa cam biasa jek. ntah la
9. Suka bersukan.
10. Suka dengar sinar.fm sebab lagu2 zaman remaja dulu.. huhuhuh

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.

1- Puan Ogy
2- Puan Azura
3- Cik Hadijah
4- Puan Idah
5- Cik Aqeen
6- Kak Chik

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:
"anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda"

3 comments:

kakchik said...

hoho, tag yg sama! suri dah tag kakchik sebelum ni cuma tak berjawab je lagi.
nanti kakchik jwb sekaligus ya

xara said...

oit.. apa tulis gosip di khalayak ramai ni.. wawawa.. \(TT o TT)/

Faridatul said...

huhuhuhuhu... doa tu suri. mana tau gosip boleh menjadi realiti...

hahahahah

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea