Pages

Friday, June 29, 2012

Karnival Kerjaya dan usahawan

Posted by Faridatul at 10:23 PM
Jumaat petang kami ke karnival kerjaya dan usahawan di PWTC. Selepas solat jumaat aje, terus ambil wafiy dan terus ke KL. Sepatutnya ambil ateh dulu kat rumah mak, tapi memandangkan jem yang teramat sanagt, so terpaksa ke sana dulu.

Banyak syarikat yang menawarkan pekerjaan tapi dlm bidang IT tak berapa ada. so mana yang ade terus ambil no contact dan drop resume kat syarikat diorng. Kalu dipanggil nnt, ada la.. Opppsss sebelum terlupa, nak cari keje ni bukan tuk saya tapi untuk suami tercinta...

Habis dah tinjau2 kat tempat kerjaya g plak booth usahawan.. Byk la info yang boleh didapati. Maklum la tanah2 kampung yang tak diusahakan tu boleh la idusahakan kalu betul caranya dan kalu modal yang tak berapa beso.. Tinggi betul hajatnya dan cita2nya.. tp tak tahu la tercapai atau tidak.. hehehehe

tal;k bagi pembukaan karnival kerjaya dan usahawan graduan (K3G) 2012.. KJ pun ada..

abi dan wafiy dengan penuh belon pada strollernya


 geng2 wafiy... upin dan ipin 



bergambar bersama gambar wafiy.. eh silap gambar upin

sama tak baju wafiy dan upin

baju upin lagi best dari baju wafiy.. jgn minta ummi buat camni udah le

bergambar belatar belakangkan KJ.. nmpak tak... hahahha


Gambar yang diambil oleh mak su otw nk balik ke Bangi 

Jam masa ni hampir 6.45pm.. nak kejar ke bangi jam 7pm.. sempat tak agak2nya. gara2 nak anta kain jahit ke iza. wafiy pun dh mulai mengantukkk...


0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea