Pages

Monday, June 4, 2012

Try Milk Booster jenama Shaklee

Posted by Faridatul at 9:00 PM
Hari ni aku diperkenalkan satu lagi milk booster. Kami di opis yang masih menyusukan anak kecil masing2 risau dengan perunduman susu yang agak ketara. Aku lagi la dh takde stok.. wafiy akan minum susu esok hari jumlah apa yang aku dapat perah hari ini. So nekad dalam diri tak kesah la produk apa pun akan ku cuba untuk meningkatkan kembali susu.

So hari ni lepas kerja g mum dream di seksyen 9 beli trial pack shaklee set B yang terdiri daripada Vitalea, B complex, Vitamin C & Alfalfa . Dah siap paking untuk sebulan nya pil dengan harga RM80. Hopefully ada la perkembangan baik selepas makan pil shaklee ni...



2 comments:

Anonymous said...

salam sis...sya nk tnya mna nk dpt label kt trial pack tu??harap bole share ya...tq

Faridatul said...

kat mum dream pun ada.. tp kalu search kat teet byk yang diorg jual trial pack

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea