Pages

Sunday, June 3, 2012

Wafiy botak kepala kali ke-2

Posted by Faridatul at 11:34 PM
Pagi jam 7.30 sedang seronok wafiy bermain tiba2 terlintas di fikiranku untuk membotakkan kepala wafiy. Sudah lama plan nak botakkan kepala wafiy sbb rambutnya yang tak sekata tapi tak berkesempatan. Hari ini telah berjaya membotakkan kepala wafiy walaupun di saat2 akhir hampir botak masih ada dua tiga pot di depan kepala tidak dapat membotakkan kepala dengan licinnya.. Macam2 kedudukan dah dibuat.. Dari dia masih berjaga, berdukung, meniarab hingga la tertidur dan berjaga semula... hehehe

kenangan rambut yang sedia ada... bertompok sana sini yang tidak sekata.. hehehe

 


sesi bercukur bermula... kejap abi yang cukur.. kejap ummi plak... bertukar2 giliran... hehehe

hampir dah nak siap 


taraaa..... dh siap cukur... kepala wafiy dah botak... :-)



mengayakan kepala baru yang botak






Petangnya pula ke kenduri kawen irma dan azly di Klang... sempat snap gambar bersama pengantin.. Lepas tu singgah ke rumah Yong zi dan atak ana di shah alam. yang ni terlupa nak snap gambar wafiy bersama mak yong dan kak mawar serta wafiy bersama ummi (atak ana) bersama kak pujah. Lepas Magrib baru bertolak dr rumah atak ana.. Sampai aje rumah.. semua kepenatan tapi aku still berjaga meng 'update' blog sambil tgk citer Law and Order : SUV, citer feveret di chanel 702... huhuhu  :-)









0 comments:

Blogger templates

Fakulti ku tercinta

 

:: Telatah Wafiy dan Waiz :: Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea